Sugesti utile


Publiclick.ro pune la dispozitia utilizatorilor rubrica Sugestii utile

Sugesti utile este rubrica in care gasiti modalitatea de a va orienta in hatisul legislativ , precum si pasii orientativi pe care trebuie sa –i urmati in diferite situatii in care va aflati intr-o perioada de timp din viata si activitatea dumneavoastra .

Astfel Publiclick.ro incearca sa va ofere aceste sugesti utile in speranta de a va ajuta ,de a va fi de folos , de a va fi mai usor , de a avea o nota informativa de pasii care trebuie urmati in diferite situatii .

Publiclick.ro atrage atentia utilizatorilor ca aceste sugesti utile sunt intr-o posibila schimbare in functie de  modificarile legislative si sunt orientative .

Publiclick.ro va doreste success in lupta cu birocratia .

 

Utilizatorul se obliga sa exonereze de orice raspundere si sa nu actioneze in justitie proprietarul site-ului pentru orice pierdere suferita ca urmare a folosirii rubricii Sugestii utile oferite de acest site.

 

Raspunderea detinatorului site-ului in cazuri de litigii , in cazul in care acestea nu sunt rezolvate pe cale amiabila si in cazul in care acesta este stabilita de o instanta judecatoreasca sau tribunal , rezultata prin orice fel de actiuni , se limiteaza la suma de 200 RON .

Curs valutar