Termenii si conditiile de ultilizare


TERMENI SI CONDITII

Termenii “Publiclick.ro , publiclick ,site-ul ,noi compania “ reprezinta pe Onet I.C. si serviciile oferite pe site .


Termenul “Utilizator” se refera si reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul Publiclick.ro indiferent de motiv .

Toti termenii folositi la fereastra Termeni si conditii de utilizare sunt folositi pentru a desemna contractul de utilizare . Accesand www.Publiclick.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile care sunt folositi pentru a asigura buna functionare a site-ului pentru toti.

 

REGULAMENT DE FOLOSIRE A Publiclick.ro

Publiclick.ro are dreptul de a modifica , schimba , inlatura , adauga termeni si conditii la regulamentul de folosire a site-ului precum si politicile de functionare si utilizare a acestuia . Publiclick.ro beneficiaza de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile . Utilizarea  de catre dvs a serviciilor puse la dispozitia  de catre Publiclick.ro , reprezinta acordul utilizatorului asupra modificarilor facute de Publiclick.ro .

Complectand formularul de inregistrare si activarea prin e-mailul trimis de Publiclick.ro pe adresa dvs . prezentati urmatoarele garantii :

-sunteti persoana fizica , aveti implinita varsta de 18 ani sau varsta de 14 ani si ati obtinut consimtamantul parintilor sau a tutorelui legal de a utiliza Publiclick.ro si acceptati in totalitate prezentul contract . Daca sunteti un reprezentant al unei persoane juridice sau a oricarei forma juridica de organizare conform cu standardele de comert , inregistrarea dvs. constituie o garantie .

-sunteti deacord  a furniza datele reale , corecte , clare pentru conditiile de plata in momentul completarii formularului de inregistrare .

-va obligati sa actualizati permanent si corect datele dvs.

Inregistrarea dvs. pe Publiclick.ro garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile noastre conform termenilor si conditiilor din prezentul regulament .

Nefiind de acord cu regulamentul de folosire a Publiclick.ro nu va inregistrati , nu va autentificati cu contul si parola .

 

ACCEPTAREA  DE CATRE UTILIZATOR A CONTRACTULUI DE UTILIZARE SI A MODIFICARILOR FACUTE DE PUBLICLICK.RO

Contractul se aplica site-ului Publiclick.ro , precum si serviciilor si continutului acestuia.

Prin folosirea utilizatorului a site-ului Publiclick.ro , a serviciilor si continutului acestuia , acceptati contractul de utilizare , precum si modificarile aduse de catre Publiclick.ro

Publiclick.ro are dreptul a revizui contractul unilateral oricand .

Prin folosire , accesare , logare , inregistrare va obligati legal .

 

DESCRIEREA SERVICIILOR OFERITE

Publiclick.ro ofera utilizatorilor sai acces la colectie bogata de instrumente si resurse online , precum si la publicitate .

Publiclick.ro ofera : anunturi de mica publicitate , servicii de vanzare cumparare , va ofera , posibilitatea de a lua contact direct cu cei interesati de anuntul dvs . fara intermediari , fara comisioane , doar prin intermediul datelor dvs . de contact.

Publiclick.ro ofera doua tipuri de anunturi de mica publicitate , astfel:

ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE GRATUITE

ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE CONTRA COST

Publiclick.ro ofera spatii de publicitate

 

SERVICIILE OFERITE DE PUBLICLICK.RO SE ADRESEAZA UTILIZATORILOR DE INTERNET DIN ROMANIA SI DIN DIASPORA SI SUNT DE DOUA CATEGORII : GRATUITE SI CU TAXA

 

RESPONSABILITATILE UTILIZATORILOR

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni si de consecintele pe care acestea le pot avea acestea cu ocazia publicarii anunturilor si pozelor si /sau oricaror materiale pe care le incarca , posteaza pe site si pe care le pune la dispozitie in acest fel in mod public.

 

UTILIZATORUL SE OBLIGA SA NU FACA URMATOARELE :

-sa nu publice materiale de amenintare , obscene , defaimatoare , rau voitoare , ofensatoare , calomniatoare , hartuitoare , sa nu instige la infractiuni , fata de utilizatori persoane fizice sau juridice .

-sa nu publice material cu continut pornografic

-sa nu publice anunturi cu continut ilegal.

-sa nu publice materiale , programe care contin virusi , viermi etc. avand intentia de distrugere a sistemelor informatice si sau a informatiei.

-sa nu publice spam-uri , scrisori in lant , etc.

-sa nu publice anunturi care nu au legatura cu specificul Publiclick.ro

-sa nu publice descrieri despre fabricarea explozibililor , armelor , bombelor

-sa nu publice adrese , descrieri despre baze si organizatii teroriste

-sa nu publice nimic ce ar provoca acte de cruzime fata de animale

-sa nu publice date pesonale despre persoane fizice si sau juridice

-sa nu copieze , reproduca , sa altereze , modifice , sa afiseze , vanda , sa distribuie sa publice continutul partial sau total a tot ce este Publiclick.ro. in scopuri comeriale sau in alte scopuri .

-sa nu publice date ce contin virusi sau subrutine de programare a calculatorului care intentioneaza sa dauneze , sa interfereze in mod defectuos , sa intercepteze sau sa exproprieze orice sistem , date sau informatii personale , sa nu cauzeze probleme site –ului Publiclick.ro sau pierderea in totalitate sau partiala a serviciilor clientilor si furnizorilor  nostrii de Internet.

-sa nu publice anunturi dintr- o categorie la alta categorie

-sa nu creeze si sau sa utilizeze mai mult de un cont de utilizator , cunoscand faptul ca  contul de utilizator are caracter unic .

-sa nu aduca prejudicii nici unei terte parti sau dreptului acesteia de autor , de marca comerciala , licenta , secret comercial sau alte drepturi de proprietate , publicitate , intimitate.

-sa nu realizeze lucrari care deriva din site-ul Publiclick.ro

-sa nu publice anunturi de vanzare cumparare a articolelor interzise prin lege ,  unele dintre acestea fiind mentionate in lista  “ Articole interzise “

Continutul site-ului , software-ul sunt protejate de legea dreptului de autor nr.8 1996 , OUG 123/2005 si legea 329 /2006

Accesul utilizatorilor neautorizati la server este interzis. Incercarea de accesare fara drept la server constituie infractiune , se pedepseste conform legilor in vigoare .

  

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR

 

Utilizatorul are dreptul de a accesa site-ul Publiclick.ro in conditiile regulamentului nostru si a respecta legile in vigoare din Uniunea Eoropeana si din Romania.

Utilizatorul are dreptul de a fi onest

Utilizatorul are dreptul de a alege dintre serviciile puse la dispozitie de catre Publiclick,ro si de a le plati pe cele cu taxa

Utilizatorul are dreptul de a publica anunturi de mica publicitate sau reclame pe Publiclick.ro .

Utilizatorul are dreptul de a vizualiza , de a printa doar in scopul strict personal .

Anunturile de mica publicitate sunt strict proprietatea utilizatorului.

Utilizatorul raspunde in fata Publiclick.ro de continutul anuntului si in fata legilor in vigoare.

Utilizatorul da dreptul lui Publiclick.ro sa foloseasca datele , informatiile , materialele utilizatorului pentru a le utiliza  si inclusiv a le cesiona oricarui partener Publiclick.ro

Utilizatorul are dreptul de a plasa anuntul pe site-ul Publiclick.ro si este singurul responsabil pentru forma si continutul  anuntului.

Utilizatorul are intreaga raspundere civila si penala pentru anunturile publicate si raspunderea consecintelor ce decurg din acestea .

Utilizatorul are intreaga raspundere asupra numelui de utilizator , a contului sau si a parolei sale care au un caracter individual si netransmisibil.

Utilizatorul se obliga sa utilizeze personal contul lui si sa nu transfere , cesioneze , vinda , transmite , imprumuta in orice mod contul de utilizator si sau parola unei terte persoane sau entitati.

Utilizatorul este unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului.

Utilizatorul are dreptul si obligatia de a anunta Publiclick.ro daca are suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului , sau accesarea neautorizata a parolei sale.

Utilizatorul furnizeaza datele de contact in timpul inregistrarii atat lui Publiclick.ro cat si celorlalti utilizatori .

 Utilizatorul se obliga sa plateasca toate daunele integral in cazul oricaror daune provocate de el site-ului Publiclick.ro.

Utilizatorul se obliga sa exonereze de orice raspundere si sa nu actioneze in justitie proprietarul site-ului pentru orice pierdere suferita ca urmare a folosirii acestui site.

 

PUBLICLICK.RO ARE URMATOARELE DREPTURI

 

Publiclick.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire de orice fel si de orice natura , cunoscuta sau necunoscuta , directa sau indirecta .

Publiclick.ro nu urmareste si nu controleaza utilizatorii.

Publiclick.ro nu urmareste daca sau respectat prevederile legale .

Publiclick.ro nu are obligatia de a verifica si controla materialul utilizatorului .

Publiclik.ro are dreptul de a stoca in baza de date adresele de contact ale utilizatorilor , precum si anunturile .

Publiclick.ro este absolvita de orice raspundere si nu ofera nici o garantie ca :

Site-ul nu poate fi accesat de utilizatori din orice motive

Pierderii stergerii de materiale , imposibilitatea de a stoca informatiile din orice motive.

Publiclick.ro va ofera serviciile sale asa cum sunt , fara nici un fel de garantie .

Publiclick.ro nu garanteaza accesul sigur , continuu si neintrerupt la site-ul sau.

Publiclick.ro nu ofera garantie referitoare la vreun utilizator sau la actiunile acestuia.

Publiclick.ro nu poate fi cenzurat in nici un mod de terte persoane , la cererea autoritatilor competente a statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim sa suspende sau sa restrictioneze in orice alt mod , toate si sau orice informatii precum si orice date furnizate de oricare dintre utilizatorii Publiclick.ro

 

Prin folosirea site-ului Publclick.ro de catre utilizator constituie acordul incheiat intre utilizator si Publiclick.ro si  acceptat de utilizator in termenii stabiliti de Publiclick.ro

Conditiile si termenii pot fi modificati de catre Publiclick.ro ori de cate ori este necesar fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorului

 

Publiclick.ro are dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale , in orice moment , catre utilizatorul care nu respecta , regulile , clauzele stabilite mai sus.

Raspunderea detinatorului site-ului in cazuri de litigii , in cazul in care acestea nu sunt rezolvate pe cale amiabila si in cazul in care aceasta este stabilita de o instanta judecatoreasca sau tribunal rezultata prin orice fel de actiuni , se limiteaza la suma de 200 RON.

 

 

 

LISTA ARTICOLELOR INTERZISE

 

 

Articolele interzise prin lege sau cele reglementate de lege

SUNT INTERZISE  sa apara in anunturile utilizatorilor pe site-ul Publiclick.ro

 

1.arme , artificii sau dispozitive pirotehnice , articole radioactive , steroizi , otravuri , narcotice , droguri ,

2. lucruri ,bunuri furate

3. stampile false

4. bani falsi

5.parti ale corpului uman , organe umane

6. fiinte omenesti

7. titluri financiare de pe piata de capital , actiuni , obligatiuni , hartii de valoare , alte      valori mobiliare

8.documente guvernamentale de identificare oficiala sau premise

9.valuta

10.orice articol care incalca legea sau morala

11.articole ce incalca dreptul de proprietate , de autor , de proprietate intelectuala , marci comerciale , licente , brevete

12 .dispozitive tehnice speciale si echipament electronic care se afla sub reglementari severe

 

Dreptul de modificare a acestei liste il are Puliclick.ro ori de cate ori considera necesar , fara a anunta in prealabil in nici un fel utilizatorul .

 

                         

Curs valutar